10 for Nails is al sinds 2002 een groot begrip in Tilburg en omgeving. Ik, Monique Staps, ben hier werkzaam vanaf 2015 en ben van (uit) mijn passie mijn werk gaan maken. Na het volgen van de allround opleiding nagelstyling heb ik aan Helene gevraagd of ze nog personeel in de groothandel zocht. Dit, omdat mijn achtergrond ook Filiaalmanager bij een winkel was en ik deze werkzaamheden toch wel mistte.

Gelukkig was dat zo en hier startte mijn avontuur. Ik deed een enorme berg kennis op tijdens de werkzaamheden en paste dit toe in mijn salon die van een klein kamertje op de 1e verdieping, uitgroeide naar een verbouwde garage tot salon.

Omdat alles mij zo interesseerde volgde ik cursus op cursus en zo ook de Educator training om nog meer ervaring op te doen. Na het succesvol afronden ( 2017 ) van deze cursus stelde Helene voor om ook eens een les te geven bij 10 for Nails om te kijken hoe ik dat vond. Nou dat was een groot succes, ik vond het in 1 woord Fantastisch!

En hier startte mijn (nieuwe) volgende avontuur. Naast, 4 dagen werken in mijn salon, begon ik ook steeds meer lessen te geven.

Na super veel ervaring opgedaan te hebben en zelf nog vele cursussen gevolgd te hebben smaakte het naar nog meer uitdaging. Per 1 september 2021 kreeg ik het aanbod om 10 for Nails opleidingen over te nemen. Deze kans heb ik met beide handen aangenomen en ben ik trotse eigenaresse van 10 For Nails – Opleidingen.

 

Nagelstyling is een vak dat zoveel mogelijkheden biedt; je kunt een volledige werkweek vullen maar het is ook goed te combineren met een andere baan en met je gezin. De uren die je wil werken bepaal je zelf en natuurlijk ook de tijden. Je kunt vanuit thuis werken of bij de klanten aan huis gaan. Droom je van een mooi pandje waar je een salon wil vestigen, dan kun je daar naar toe gaan werken.

 

Onze opleidingen zijn echte vak opleidingen. Wij hebben er voor gekozen om een compacte opleiding aan te bieden met een pakket waar je ook meteen mee aan de slag kunt, tijdens de opleiding, maar ook daarna. Je werkt iedere lesavond op een model, zodat je tijdens de opleiding diverse nagel vormen leert kennen.

 Na afronding van de opleiding blijf je "onze cursist"  en kun je altijd bij ons terecht voor vragen, adviezen en hulp. Als cursist ontvang je een naslagwerk met veel informatie en alle stappenplannen van alle technieken zodat je ook in jouw salon goed aan de slag kunt. Aan het eind van iedere lesdag worden de nagels beoordeeld en wordt besproken waar de focus ligt tijdens de volgende les. Na het volgen van de opleiding ontvang je een prachtig certificaat.